Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τον Σκορπιό!
Astrology

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τον Σκορπιό!

Όταν σμίξουν μαζί, δύσκολα θα ξεκολλήσουν!

Ομολογουμένως ο Σκορπιός μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο hot ζώδιο, αφού όλοι θα ήθελαν κάτι να πάρουν από αυτόν, αν και παράλληλα αγαπούν να τον μισούν! Εμπνέει φόβο, στάζει βιτριόλι και διαθέτει εμμονή όπου βρεθεί, με ό,τι κι αν ασχοληθεί. Κατά βάθος, ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε, όλοι θα θέλαμε να μοιάζουμε σε αυτόν τον μυστηριώδη, μαγνητικό τύπο.

Στην περίπτωση πάντως που σου συμβεί να επιθυμήσεις την επαφή ή την… πιο στενή επαφή με έναν Σκορπιό, να ξέρεις ότι έχεις καλύτερες πιθανότητες να ανταποκριθεί, αν είσαι Ταύρος, Καρκίνος ή Ιχθύς. Εντάξει, κάθε αστρολογικό ζευγάρι χαρακτηρίζεται από τη δική του όμορφη και μοναδική συμβατότητα, όμως υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που είναι φτιαγμένα για να ερωτευτούν κάποια άλλα.

Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω για ποιον λόγο αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο ενδεδειγμένοι σύντροφοι για έναν Σκορπιό:

ΤΑΥΡΟΣ

Καλέ μου Ταύρε, τι μπορείς να κάνεις με έναν τύπο στον οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς ερωτικά; Ακόμα και αν η προσωπικότητά του σε αγχώνει τις περισσότερες φορές, υπάρχει κάτι σε αυτόν που είναι πολύ ελκυστικό. Στην αστρολογία, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από ένα ζευγάρι ζωδίων που βρίσκονται απέναντι στον ζωδιακό κύκλο. Κάθε τέτοιο ζευγάρι αναγνωρίζει τελικά πόσα πολλά κοινά έχει ο ένας με τον άλλον. Για τον Σκορπιό, αυτό το ζώδιο είναι ο Ταύρος.

Αν και ο Σκορπιός...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved