Κι όμως! Οι γραμμές στο μέτωπό σου δείχνουν το μέλλον σου!
Astrology

Κι όμως! Οι γραμμές στο μέτωπό σου δείχνουν το μέλλον σου!

Κάθε γραμμή του μετώπου αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη!

Σύμφωνα με τη Βεδική Aστρολογία, ένα άτομο μπορεί να γνωρίζει το παρελθόν, το μέλλον και το παρόν του από τις 7 κύριες γραμμές του μετώπου του. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

-Εάν κάποιος/α έχει καμπύλη γραμμή στο μέτωπο ή ευθεία γραμμή μεταξύ των ματιών, είναι κατακτητής/α. Είναι καλός/η ομιλητής/α, δυνατός/η και ελκυστικός/η.

-Όταν ένα άτομο γελάει, εάν σχηματίζονται γραμμές στη μέση των δύο φρυδιών, είναι μια ένδειξη της συμπονετικής, πνευματικής φύσης του. Έχει θετική ενέργεια και βοηθά τους πάντες.

-Εάν ένα άτομο έχει κάθετες γραμμές ή κάποιες που θυμίζουν τρίαινα, τότε θεωρείται ευλογημένο! Θα έχει πλούτο, υγιές παιδί, καλό σύντροφο και χαρούμενη οικογενειακή ζωή.

-Εάν η γραμμή του Κρόνου σχηματίζει καμπύλη, τότε το άτομο είναι πολύ τυχερό. Με το συνδυασμό των γραμμών του Ήλιου και της Σελήνης θα έχει συνεχώς την τύχη στο πλευρό του.

-Λέγεται ότι εάν υπάρχουν τέσσερις αδιάσπαστες γραμμές στο μέτωπο, τότε το άτομο ζει πάνω από τα 90 χρόνια.

-Εάν το κεφάλι ενός ατόμου είναι πολύ μικρό και έχει πολλές διαφορετικές γραμμές, τότε θα υποφέρει ή θα στενοχωρηθεί στη ζωή του.

-Όταν ένα άτομο έχει μόνο μια βαθιά τοξωτή γραμμή στο μέτωπο, τότε θα είναι περιπλανώμενο. Έχει μια καλή καρδιά και γενναιόδωρη συμπεριφορά.

Οι 7 γραμμές στο μέτωπο

Αυτές οι επτά γραμμές αντιστοιχούν στον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη, τον Ερμή, τον Δία, την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Εάν υπάρχουν 3 πλήρεις και καθαρές γραμμές στο μέτωπο, τότε το άτομο θα γίνει πλούσιο και θα έχει ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved