Πώς θα χειριζόσουν μια πιθανή απόλυση ανάλογα με το ζώδιό σου;
Astrology

Πώς θα χειριζόσουν μια πιθανή απόλυση ανάλογα με το ζώδιό σου;

Αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;

Το πώς θα αντιμετωπίσεις μια απόλυση από τη δουλειά έχει να κάνει με το ζώδιό σου. Παρακάτω, μαζέψαμε τις αντιδράσεις του κάθενός τη στιγμή που του ανακοινώνεται ότι… δεν χρειάζεται να ξαναπάει στο γραφείο. Αναγνωρίζεις κάπου τον εαυτό σου;

Κριός

Είναι γνωστό ότι γίνεσαι έξαλλη και με την αδικία. Εάν λοιπόν, βρεθείς σε αυτή φάση, χωρίς να φταις πουθενά, τότε θα γίνει χαμός. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αν πάλι, για κακή σου τύχη κλείσει η επιχείρηση, οπότε οι απολύσεις είναι αναμενόμενες, θα το αποδεχόσουν και θα πήγαινες για άλλα.

Ταύρος

Όταν πεισμώνεις, τείνεις να γίνεσαι λίγο παράλογη. Αυτό είναι ένα μοτίβο που ακολουθείς σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Όταν βρεθείς λοιπόν, αντιμέτωπη με την απόλυση, η ανωριμότητα που θα δείξεις δεν θα έχει όρια. Ίσως αρχίσεις να πετάς πράγματα παντού… ουρλιάζοντας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Δίδυμος

Θα φωνάξεις λίγο (ή πολύ), για να ξεσπάσεις! Αν σε απολύσουν, καλύτερα να φύγεις από το γραφείο σε χρόνο dt, πριν σπάσεις τα τζάμια της εταιρείας ή αρχίσεις να βρίζεις με τα χειρότερα λόγια αφεντικά και προϊστάμενους.

Καρκίνος

Σαν μαζεμένος και ευαίσθητος Καρκίνος, η απόλυση θα σε «κλείσει» στον εαυτό σου. Θα κλαις, θα φωνάζεις, θα στεναχωρηθείς και θα… πνίξεις τον πόνο σου στα delivery. Αλλά σκέψου... Δεν είσαι η μόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved