Ποια ζώδια χρειάζονται «εγγυήσεις» για να παραμείνουν σε μια σχέση;
Astrology

Ποια ζώδια χρειάζονται «εγγυήσεις» για να παραμείνουν σε μια σχέση;

Θέλουν να τους υπενθυμίζεις συχνά την αγάπη σου

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένες και διαφορετικές ανάγκες. Κάποια προτιμούν διαρκή διέγερση και ενθουσιασμό, ενώ άλλα δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από συνέπεια και μια ζεστή αγκαλιά. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ζώδια που χρειάζονται επιπλέον διαβεβαίωση από τον σύντροφό τους. Αν και αυτές οι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουν ένα γενναίο πρόσωπο, όταν προκύπτουν συγκρούσεις ή αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση, είναι δύσκολο να μείνουν αφοσιωμένοι στο σύντροφό τους, αν δεν τους παρέχει τακτικά «εγγυήσεις» αγάπης.

Εάν βρίσκεσαι σε σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρεις ότι θέλουν πάντα να ξέρουν πόσο πολύ νοιάζεσαι. Οι περισσότεροι άνθρωποι βέβαια θέλουν να τους υπενθυμίζει ο/η σύντροφός τους ότι είναι τόσο αφοσιωμένος στη σχέση όσο και οι ίδιοι. Ωστόσο, για τον Καρκίνο, τους Ιχθύς και τον Υδροχόο, το να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι για την αγάπη σου είναι ένα συνεχές κομμάτι της διατήρησης της σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ονειρεύεται να βρει την αιώνια αγάπη, αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να τον δυσκολεύουν να ανοιχτεί πλήρως. Εάν και όταν αφεθεί σε μια συναισθηματική κατάσταση, μετά πρέπει να παίρνει συνέχεια διαβεβαιώσεις για τα συναισθήματα του/της συντρόφου του. Το να παρέχεις συναισθηματική ασφάλεια στον Καρκίνο είναι ένα συνεχές μέρος της συνύπαρξης σου με αυτό το γλυκό και προστατευτικό πλάσμα. Σε αντάλλαγμα, ο Καρκίνος θα σε πλημμυρίσει με αγάπη, στοργή και...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved