Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους: Επικοινωνιακός θόρυβος ή γνώση;
Astrology

Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους: Επικοινωνιακός θόρυβος ή γνώση;

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου θα σου ανοίξει ένα παράθυρο και στην γνώση

Το δικαίωμα σου στην ελεύθερη μετακίνηση είναι το πρώτο που έπεσε θύμα των περιοριστικών μέτρων, σου έμεινε όμως εκείνο της ελεύθερης πρόσβασής σου σε πληροφορίες.

Και να που εν μέσω καραντίνας σου προκύπτει μια άκρως επικοινωνιακή Σεληνιακή Έκλειψη. Τι θα κάνεις; Η ενστικτώδης τάση σου είναι να βγεις έξω, έλα όμως που δεν μπορείς… Πόσα sms να στείλεις πια; Σου έμειναν, λοιπόν, τα τηλεκοντρόλ και τα πληκτρολόγια για να σου χρυσώσουν το χάπι της απομόνωσης. "Θα κάτσω", λες, "και θα μπουκώσω στην πληροφορία".

Έλα όμως που τα ηνία της πληροφόρησης τα κρατούν εκείνοι που σε βομβαρδίζουν με εντυπώσεις για να μείνεις μακριά από την ουσία…
Το κακό με την εφαρμοσμένη «κοινωνία της πληροφορίας» είναι ότι από τότε που πήρε τα πάνω της, άρχισε να γίνεται συνώνυμη με τον «επικοινωνιακό θόρυβο». Οι ανυπόστατες, αλλά «πιασάρικες» για τον απαίδευτο νου φήμες και διαδόσεις μπήκαν για τα καλά στην ζωή σου κι από εκεί που τον παλιό… κακό καιρό, έχοντας ελάχιστες πληροφορίες, προσπαθούσες να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, μήπως και καταλάβεις «τι παίζει», τώρα πλέον δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι. Να βγάλεις άκρη, δηλαδή, για το ποιες πληροφορίες ή ειδήσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου, ποιες είναι «στοχευμένες» ή προπαγανδιστικές και ποιες είναι καλόγουστες ή κακόγουστες φάρσες.

Για να το πράξεις, βέβαια, αυτό απαιτείται να έχεις και τα ανάλογα κριτήρια, τα οποία, όσον αφορά στην λογική υπόσταση τους είναι ευθέως εξαρτημένα από το επίπεδο της παιδείας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved