Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!
Astrology

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

 Τι είναι αυτό που «ξενερώνει» ερωτικά τα ζώδια του νερού;

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια του νερού και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλλειψη εμπιστοσύνης!

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο πολύ συντονισμένο με τα συναισθήματά του. Κυβερνάται από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα, οπότε όταν ερωτευτεί κάποιον/α, ερωτεύεται δυνατά. Δεν είναι εύκολο για τον Καρκίνο να τερματίσει μια σχέση και απλώς να παρατήσει κάποιον – εκτός αν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του, οπότε όλα μπορεί να συμβούν. Όσο ζεστός και τρυφερός ήταν κάποτε ο Καρκίνος, τόσο κρύος και απόμακρος θα γίνει. Από τη στιγμή που θα χάσεις την εμπιστοσύνη του, ουσιαστικά έχει τελειώσει μαζί σου!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπερβολική ζήλια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σκορπιός έχει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved