Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια κλείνουν ένα σημαντικό κύκλο στη ζωή τους!
Astrology

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια κλείνουν ένα σημαντικό κύκλο στη ζωή τους!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 γίνεται στις 13/01, 07:00 ώρα Ελλάδας, στις 23° 13’ του Αιγόκερω. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα, καθώς κάνει σύνοδο με τον Ήλιο είναι σημαντική, καθώς δεν επιτρέπει ημίμετρα και παζάρια. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει, προκειμένου να τελειώνουμε με κάποια κακώς κείμενα και κάνουμε μια καινούργια αρχή, έστω και με το ζόρι.

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να κλείσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει μπροστά στις βαθύτερες επιθυμίες σου και σε καλεί να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου, θα βάλεις κανόνες και όρια και θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Ακόμα και το παρουσιαστικό σου θα αλλάξει και θα βγάζεις ένα πιο δυναμικό προφίλ, όμως, θα συναντήσεις και αρκετές αντιδράσεις από άλλους που μάλλον τους είχες καλομάθει και τώρα θα τους ξεβολέψεις. Ορισμένες από αυτές θα σου στοιχίσουν και συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να πατήσεις εύκολα το κουμπί της διαγραφής, αρνούμενος να κάνεις πίσω ή να συμβιβαστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved