Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις
Astrology

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις

Μυρίζει ανάδρομος Ερμής ή μου φαίνεται;  Δυστυχώς για εμάς, μυρίζει και μάλιστα Υδροχοΐσιος!

Φοράει φέτος ο Υδροχόος τον Δία και τον Κρόνο, αλλά για κακή του τύχη, του ήρθε κουστουμάκι κι ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό του.

Πότε τελειώνει ο ευλογημένος; Στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά αν ήμουν στη θέση σας, θα έδινα και 2 ημέρες να αποκτήσει καλή ταχύτητα ο πλανήτης (έχουμε κι αυτά, βλέπετε! Πρέπει να περιμένουμε να πατήσει γκάζι, τρομάρα του!).

Τι θα μας συμβεί;

Τίποτα λιγότερο από το κλασσικό κοκτέιλ: καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες, αναβολές. Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι, σε αντίθεση με τον προηγούμενο ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, που συνέβαινε σε μια περίοδο γεμάτη κι από άλλους ανάδρομους πλανήτες (Άρη ανάδρομο στον Κριό, Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο), αυτός δείχνει μόνος του να κερνάει, μόνος του να πίνει! Κάτι είναι κι αυτό!

Κι ενώ ο Υδροχόος έχει δυνατή λογική, με τον ανάδρομο χάνει την μπάλα, μπλέκει πολύ τα πράγματα μην μπορώντας πλέον να διακρίνει τι είναι πραγματικό, σωστό, λογικό, όχι γιατί χάζεψε έτσι ξαφνικά, αλλά γιατί δεν μπορεί να δει πού αρχίζει το παράλογο και πού τελειώνει η αλήθεια.

Να σας πω όμως ότι επειδή ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει και την...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved