Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!
Astrology

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Αν κάνεις σχέση μαζί τους, θα σε έχουν στα ώπα-ώπα!

Ίσως να μην είσαι ο τύπος που χρειάζεται έναν σύντροφο όλη μέρα πάνω από το κεφάλι σου, που θα του δίνεις και θα σου δίνει λογαριασμό για κάθε τι. Ίσως πάλι να σε έλκει η ιδέα να υπάρχει ένα άτομο που θα νοιάζεται για σένα και θα σε φροντίζει 24 ώρες το 24ωρο. Ένα άτομο που θα εκδηλώνει την αγάπη και την αφοσίωσή του με συνέπεια και διάρκεια.

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ίσως το κατάλληλο ταίρι για σένα να είναι ένας Κριός ή ένας Τοξότης, για τους οποίους η ένταση και η περιπέτεια είναι το ζητούμενο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ώστε να νιώθουν ζωντανοί και εσύ να παρασύρεσαι μαζί τους, αδιαφορώντας για τις μικρές αγαπησιάρικες λεπτομέρειες. Αν όμως ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και επιδιώκεις την πλήρη προσοχή και αφοσίωση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Το να λέμε ότι ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος είναι απλώς μια διαπίστωση. Σίγουρα μπορεί να είναι τόσο πεισματάρης όσο και ο Κριός, μόνο που το γήινο ζώδιο του Ταύρου ξέρει πώς και πότε να κάνει πίσω και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Ξέρει πότε να σταματήσει να μιλάει και ν’ αρχίσει να ακούει και πάνω από όλα να σιγουρευτεί ότι οι ανάγκες του αγαπημένου του προσώπου έχουν ικανοποιηθεί. Επειδή η σχέση του είναι κάτι που τον απασχολεί διαρκώς, ο Ταύρος δεν φοβάται να «ρίξει δουλειά» ώστε να τη σιγουρέψει και να την σταθεροποιήσει. Η προσοχή και η έννοια του για τη σχέση σας θα εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, θα φροντίσει να τσεκάρει σε μηνιαία βάση αν και κατά πόσο η σχέση μένει σταθερή ή δέχεται κλυδωνισμούς, κάνοντας μια...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved