Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;
Astrology

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Κινδυνεύεις κι εσύ και οι άλλοι!

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Πάντως, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Δεν είμαστε όλοι άγγελοι αλλά είναι καλό για μας να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, ώστε, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η επικίνδυνη πλευρά του εαυτού μας, να μην καταστρέφουμε εντελώς τη ζωή μας.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων της γης που πρέπει οπωσδήποτε να το λάβουν υπόψη:

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος εξοργιστεί ή νιώσει ζήλια, όποιος βρεθεί στο δρόμο του πρέπει να προσέχει, γιατί στο πέρασμά του θα αφήσει οπωσδήποτε ένα ίχνος καταστροφής. Επιπλέον, έχει την… κακή συνήθεια να μην τα παρατάει! Από τη στιγμή που θα του καρφωθεί κάτι στο μυαλό, όπως π.χ. να τιμωρήσει κάποιον, δεν θα σταματήσει, ακόμα και όταν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved