Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!
Astrology

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

Είναι τα πιο ρομαντικά και αναζητούν διαρκώς τον έρωτα…

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που περιμένουν κάποιες επετείους, όπως τις ονομαστικές εορτές, τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσουν τον ρομαντισμό τους. Είναι σα να ψάχνουν ένα κίνητρο για να απελευθερώσουν τις εσωτερικές ευαισθησίες τους και να ονειρευτούν τον έρωτα και την αιώνια αγάπη. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι όμως για τους οποίους ο έρωτας είναι μια διαρκής εσωτερική ανάγκη και αποτελεί πηγή ζωής και κίνητρο δημιουργικότητας. Οι άνθρωποι αυτοί μαραζώνουν αν δεν είναι ερωτευμένοι. Από το πρωί που ξυπνούν έως το βράδυ, έχουν πάντα στο μυαλό και την καρδιά τους το αντικείμενο του πόθου τους, τον άνθρωπο που τους ξεσηκώνει και τους δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν, να αγωνιστούν για να ανταπεξέλθουν στην ανιαρή πραγματικότητα και να φέρουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους. Ακόμα κι αν σε μια δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή τους, έχουν πάντα κάποιον στο μυαλό τους που αγαπούσαν στο παρελθόν ή που είναι ο άμεσος ερωτικός τους στόχος για το μέλλον. Με λίγα λόγια, «δεν μπορούν να αναπνεύσουν», αν ο έρωτας δεν λάβει τις απαραίτητες διαστάσεις μέσα τους.

Παρακάτω θα δούμε ποια ζώδια ανήκουν στην κατηγορία των αθεράπευτα ρομαντικών και διαρκώς ερωτευμένων. Αν τύχει να «μπλέξεις» μαζί τους, θα διαπιστώσεις ότι ο έρωτας και οι ιστορίες αγάπης είναι η κυριότερη έννοια τους επί 365 μέρες το χρόνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πεθαίνει» για γλυκές και αγαπησιάρικες καταστάσεις!

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που δικαίως θεωρείται το ζώδιο που σχετίζεται με τη θαλπωρή, την τρυφερότητα και τις… αγκαλιές! Είναι τόσο διαισθητικός και δεκτικός στις ενέργειες των άλλων ανθρώπων, που προτιμά να μένει στο σπίτι του και να βυθίζεται μέσα στον κυκεώνα των συναισθημάτων του, παρά να κυκλοφορεί στον έξω κόσμο, που είναι πολύβουος, ακατανόητος και συχνά πολύ σκληρός για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη που εξουσιάζει τα συναισθήματα και τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων. Κάθε τι που συμβαίνει γύρω του το αντιμετωπίζει με βαθύ συναίσθημα και βλέπει τη ρομαντική του πλευρά. Είναι ένα γνήσια θηλυκό ζώδιο και παραμένει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved