Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!
Astrology

Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Ο Ήλιος πέρασε στον Υδροχόο αργά το βράδυ (22:40) στις 19ης Ιανουαρίου, ορίζοντας την έναρξη ενός ζωδιακού μήνα, που χαρακτηρίζεται από εντάσεις κάθε είδους, αλλά και δυναμικές πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις περήφανος/η και «γεμάτος/η». Υπεύθυνος για αυτό είναι βέβαια ο Άρης στον Ταύρο κι αν θες να βάλεις μια επικεφαλίδα στις εξελίξεις, δεν έχεις παρά να διαλέξεις, όποια… παροιμία σου ταιριάζει περισσότερο!

«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»

«Στην βράση κολλάει το σίδερο»

«Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»

«Το γοργόν και χάριν έχει»

Είναι βέβαια και τα «αβγά» της… λαϊκής ομελέτας, που θα σπάσουν, βρέξει, χιονίσει!

Μάλιστα, η ένθερμη συμμετοχή του «κόκκινου πλανήτη» στην ζωή σου θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Μαρτίου, την Νέα Σελήνη, δηλαδή, του μεθεπόμενου μήνα.

Στις 29 Ιανουαρίου πάλι, ο Ερμής έκανε την «στάση» του στον Υδροχόο, για να γίνει ανάδρομος αμέσως μετά, όμως τα «μην» και τα «δεν» που θα ακούσεις από τα αστρολογικά μετερίζια θα γίνουν κενό γράμμα μετά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αφού οι όψεις του με τον Δία (σύνοδος) και τον Άρη (τετράγωνο) είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν. Θα είναι δηλαδή σαν να οδηγείς το αυτοκίνητό σου με την όπισθεν, αλλά με πιρουέτες και το γκάζι «πατημένο», σε μια επίδειξη δεξιοτεχνικής αυθάδειας!

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη περνά σήμερα 1η Φεβρουαρίου, από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο κι εκεί την περιμένουν στην ουρά όλα τα… καλά παιδιά! Πρώτα ο Κρόνος κι ο Ουρανός της αλλάζουν τα φώτα, ύστερα ο Δίας την καλοπιάνει για να καταλήξει στην αγκαλιά του αιώνιου εραστή της, του Άρη. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές δηλαδή στα ερωτικά και τα οικονομικά σου και τουλάχιστον δεν θα πλήξεις.

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Φεβρουάριο!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved