Μάθε πώς το κύριο ελάττωμα του ζωδίου σου μπορείς να το στρέψεις υπέρ σου!
Astrology

Μάθε πώς το κύριο ελάττωμα του ζωδίου σου μπορείς να το στρέψεις υπέρ σου!

Και όμως! Ισχύει...

Εντάξει, δεν είσαι και το καλύτερο παιδί (ποιος είναι άλλωστε;), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις και τα καλά σου στοιχεία. Πάντως, το μεγαλύτερο ελάττωμά σου- προς απογοήτευση ίσως πολλών- ίσως είναι τελικά και προσόν σου, αφού σε εξυπηρετεί άριστα. Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι νάρκισσος και μάλιστα έχεις κοινά στοιχεία στο κομμάτι αυτό με το άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα. Και τώρα αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί αυτό το… κακό χαρακτηριστικό σου να είναι τελικά προσόν σου, θα σου πούμε ότι ως ένα βαθμό σε βοηθά να προστατεύεις τον εαυτό σου. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης που έχεις μέσα σου που σε κάνει μεν να είσαι εγωιστής, αλλά παράλληλα σε κρατά… ζωντανό, υγιή και πάνω από όλα χαρούμενο!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι τεμπέλης όσο δεν πάει. Ναι, κάποιες φορές οι γύρω σου θέλουν μέχρι και να σε χαστουκίσουν, όταν σε βλέπουν να αράζεις με τις ώρες και να μην σου καίγεται καρφάκι για το τι γίνεται γύρω σου. Δεν έχουν όμως σκεφτεί ότι εσύ βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Ζεις σε έναν πιο… ζεν κόσμο και αδιαφορείς για ό,τι θεωρείς ανόητο ή τσάμπα κόπο. Μεταξύ μας; Μια χαρά περνάς! Άσε τους άλλους να «τρέχουν» για όλα και κάνε την ζωάρα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι κρύος, συναισθηματικά αποστασιοποιημένος και δεν παίρνεις από λόγια. Πώς θα μπορούσε να είναι αυτό… προσόν για σένα αντί για ελάττωμα; Το να μην ανοίγεσαι εύκολα, σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής και να έχεις αυτοπεποίθηση. Δεν θέλεις να μοιράζεσαι και πολλά-πολλά και δεν έχεις και καμία διάθεση να γίνεις πιο «θερμός» σε αυτούς που δε σου αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείς να συγχωρήσεις ποτέ και κανέναν και πάντα -μα πάντα- θα θυμάσαι το κακό που σου έχουν κάνει. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα σε βάρος σου. Σου υπενθυμίζει όλα όσα έχεις περάσει και σε προστατεύει για να μην την ξαναπατήσεις και να μην ξαναπέσεις θύμα ανθρώπων και καταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved