Ξέρουμε πώς σκέφτεσαι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από το ζώδιό σου!
Astrology

Ξέρουμε πώς σκέφτεσαι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από το ζώδιό σου!

Έτσι προσεγγίζει η κάθε γυναίκα του ζωδιακού την Ημέρα των Ερωτευμένων

Ανάλογα με τον τύπο κάθε γυναίκας του ζωδιακού, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσεγγίζεται διαφορετικά. Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις πώς σκέφτεται η κάθε μία!

ΚΡΙΟΣ
Τι Άγιος Βαλεντίνος και βλακείες; Εγώ έχω σκεφτεί μια πιο αντισυμβατική και περιπετειώδης Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλεις γλυκέ μου να την "γιορτάσεις" μαζί μου; Ας κάνουμε κάτι ασυνήθιστο, όπως αναρρίχηση ή ράφτινγκ, αντί για ρομαντικά δείπνα με κεριά για δύο. Θέλω ένταση λέμε!

ΤΑΥΡΟΣ
Ω, το αγόρι της φίλης μου της έδωσε λουλούδια και σοκολάτες! Τώρα θα τα βάλει μπροστά στο γραφείο της, απέναντί μου, ώστε ο καθένας να τα βλέπει, το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό μπορώ να πω, αλλά ακόμα και έτσι, πολύ ρομαντικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βγαίνω μ' ένα αγόρι περίπου ένα μήνα (κατόρθωμα!). Τι πρέπει να περιμένω; Λουλούδια; Ένα τρυφερό κείμενο; Δεν θα έπρεπε καν να βγούμε έξω απόψε, επειδή είναι νωρίς και θα φανεί σαν πίεση! Θα του στείλω ένα μήνυμα για να του δείξω πόσο cool είμαι.
"Ει, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι δεν είμαι από τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είμαι σούπερ cool άτομο, κι αν θες πάρε μπίρες και πίτσα και έλα να τα πούμε από εδώ. Ή θα μπορούσες να μου δώσεις ένα μονόπετρο με διαμάντια..... Χαχαχα..... Αστειεύομαι, ούτως ή άλλως θα σου μιλήσω σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα.... χαχα "

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι τρυφεροί που είναι όλοι αυτοί που κουβαλάνε λουλούδια και δώρα! Αλήθεια γιατί η μαμά ήταν θυμωμένη με τον μπαμπά, πριν 5 χρόνια; Φαντάζομαι, ξέχασε να της φέρει τα σοκολατάκια με κρέμα βανίλιας που της αρέσουν, όπως έκανε ο γλυκούλης μου, κάθε φορά!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved