Πριν πεις το «ναι», δες τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του!
Astrology

Πριν πεις το «ναι», δες τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του!

Γιατί μετά την... απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις οικογένεια και παιδιά μαζί του; Πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα για εκείνον, πριν αποφασίσεις να τον παντρευτείς.

Διάβασε το ζώδιό του και μετά πάρε την απόφασή σου για το αν σου κάνει για σύζυγος ή όχι. Εμείς σου παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά του κάθε άντρα, ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν γιατί μετά την... απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

ΚΡΙΟΣ

Είναι αναποφάσιστος και πολλές φορές κακός και καταθλιπτικός. Είναι άνθρωπος της υπερβολής. Όταν όλα πάνε καλά, εκείνος είναι ακόμα πιο χαρούμενος και όταν κάτι στραβώνει, τότε γίνεται όλο και πιο γκρινιάρης. Προσπαθεί να επιβληθεί με την φωνή του και θέλει να έχει σε όλα δίκιο. Αν βρεθεί σε λάθος σχέση, τότε οι καυγάδες θα είναι το πιο συχνό φαινόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι τόσο εγωιστής που θα σε εξοργίσει. Μπορεί να είναι πιστός και αγαπησιάρης, αλλά είναι και ξεροκέφαλος. Επίσης έχει υψηλά standards για όλα και αρνείται να ρίξει τον πήχη. Όταν μιλάμε για γάμο, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι ανεκτή για καιρό… Θα σε κάνει να αγανακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτός γάμου είναι φλερτάκιας και… μπερμπάντης. Μέσα στον γάμο όμως, ο Δίδυμος μπορεί να γίνει ένας καλός και επικοινωνιακός σύζυγος. Από την στιγμή που επέλεξε να σε παντρευτεί, σημαίνει ότι έχεις κερδίσει το μυαλό του πέρα από την καρδιά του. Αλλά για Δίδυμο μιλάμε, οπότε απλά έχε τις κεραίες σου ανοιχτές. Δεν χρειάζονται υπερβολές βέβαια, σε καμία περίπτωση, απλώς να είσαι λιγάκι σε επιφυλακή και όλα καλά θα πάνε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νούμερο ένα στην κατάταξη με τους καλύτερους συζύγους του ζωδιακού και όχι τυχαία. Για τον Καρκίνο το παν στην ζωή του είναι το σπίτι του και η οικογένειά του. Είναι ο άντρας που θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει και θα φροντίσει τα παιδιά. Από την στιγμή που θα κάνει οικογένεια, όλα στην ζωή του περιστρέφονται γύρω από τα πρόσωπα αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved