Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε πληγώνουν, ανάλογα με το ζώδιό σου;
Astrology

Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε πληγώνουν, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ήρθε ο καιρός να μάθεις από τα λάθη σου…

Όλοι- λίγο ή πολύ- έχουμε αντιμετωπίσει κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις που μας έχουν πληγώσει. Ίσως και να επιτρέψαμε εμείς περισσότερα από όσα θα έπρεπε και γι' αυτό ήρθε η ώρα να δούμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά και να τα διορθώσουμε. Δεν λέμε φυσικά ότι δεν φταίει και αυτός/η που μας πλήγωσε…

Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό είναι ότι προφανώς και έχουν ευθύνη εκείνοι, αλλά έχουμε και εμείς ένα μερίδιο γιατί το επιτρέψαμε ή γιατί δεν είχαμε την σωστή στάση απέναντί τους. Διάβασε λίγο πιο κάτω το ζώδιό σου και δες τι λάθη κάνεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να δείχνεις σε όλους το πόσο ανεξάρτητος/η είσαι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διώχνει κάποια άτομα από κοντά σου. Στις σχέσεις σου τείνεις να είσαι αρκετά απόμακρος/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι τόσο αγύριστο κεφάλι κάποιες φορές, που κάνεις τους άλλους να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Επίσης μπορεί να σε πιάσει κρίση "τρέλας" και να παραμείνεις σε αυτή την κατάσταση για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μην ξέρει πώς να συμπεριφερθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν δεσμεύεσαι εύκολα με τίποτα και με κανέναν και όταν το κάνεις, θες να γίνει με τους δικούς σου όρους. Αυτό φυσικά εκνευρίζει το ταίρι σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να γίνεται μόνο αυτό που θέλεις εσύ και όπως το θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved