Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;
Astrology

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Πότε έχεις ξεπεράσει τα όρια των ζωδίων του αέρα;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια του αέρα και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, κατά γενική ομολογία, είναι ένα πρόσχαρο και αισιόδοξο ζώδιο. Είναι γεμάτος από ενθουσιασμό και περιέργεια για τη ζωή και δεν νιώθει καθόλου καλά όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να του ρίξουν τι διάθεση ή να του κόψουν τα φτερά. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα «ξενερώσει» εντελώς τους Διδύμους, περισσότερο και από τη βαρεμάρα, είναι η αρνητικότητα. Είναι ευρηματικό ζώδιο και την βαρεμάρα μπορεί να την παλέψει, αλλά πώς να γκρεμίσει ένα γερά φτιαγμένο τείχος αρνητικότητας;

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved