Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/03 έως 15/03
Astrology

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 01/03 έως 15/03

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, το πρώτο 15μερο του Μαρτίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 1/3 ΕΩΣ 15/3

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2,5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πως θα είναι η κάθε μέρα του μήνα!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/03 ΕΩΣ 16/03

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πως θα είναι η κάθε μέρα του μήνα!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

01.03.2021 (08°30´)

Θα κάνεις σκέψεις γύρω από το πόσο συναισθηματικά ασφαλής αισθάνεσαι. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναλύει όλων των ειδών τις σχέσεις που έχεις. Ακόμη και πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα μπουν στο μικροσκόπιο. Σίγουρα πάντως η κρίση σου θα είναι σωστή.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

01.03.2021 (14°41´)

Ανταλλαγή ειδήσεων και πληροφοριών. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί από το πουθενά μπορεί να μπλέξεις σε παρεξηγήσεις. Δώσε χρόνο μέχρι να επαληθευτεί η εγκυρότητά τους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

02.03.2021 (16°49´)

Ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς, όχι λόγω στεναχώριας ή μελαγχολίας, αλλά για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μέσα από την περισυλλογή, θα βρεις τις δικές σου δυνάμεις, ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

02.03.2021 (26°04´)

Προσπάθησε σήμερα να δείξεις όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η ατμόσφαιρα γύρω θα είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Μία λάθος λέξη και μπορεί να πυροδοτήσει κόντρες ή και καβγάδες που έπειτα θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Χειριστικές συμπεριφορές η παιχνίδια εξουσίας επίσης σήμερα θα βγουν στο φως.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

02.03.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Εσωστρέφεια και επιφυλακτικότητα. Ό,τι αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε ή πράττουμε το κρατάμε για τον εαυτό μας. Η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται και μάλιστα δύσκολα. Πάντα υπάρχει μια καινούρια αρχή, όσο δύσκολο κι εάν είναι το τέλος.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

03.03.2021 (07°15´)

Ημέρα που σου προσφέρει ευκολίες η σημερινή! Τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Ό,τι φαινόταν δύσκολο ή συναντούσε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, βρίσκει τη λύση του σήμερα με έναν τρόπο μαγικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

03.03.2021 (07°41´)

Ξαφνικές ανατροπές ή εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Το εάν θα σε ικανοποιήσουν ή όχι εξαρτάται από την προϋπάρχουσα κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved