Ο χωρισμός με αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού είναι επεισοδιακός
Astrology

Ο χωρισμός με αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού είναι επεισοδιακός

Τον λες και άσχημο

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν άνθρωπο, εκτός αν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η σχέση που έχει φθαρεί και δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα από τις δυο πλευρές. Κάποιες γυναίκες πληγώνονται, νιώθουν να μπήγεται μαχαίρι στη καρδιά τους και ο πόνος τις παλαβώνει, με αποτέλεσμα να χωρίζουν πολύ άσχημα. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι γνωστή για τη φλόγα της, που φουντώνει γρήγορα και το ίδιο γρήγορα σβήνει. Αυτό ακριβώς γίνεται και κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Χάρη στον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του συγκεκριμένου ζωδίου, που σχετίζεται τόσο με το πάθος, όσο και με την επιθετικότητα, βγαίνει κατευθείαν στην επίθεση και η διάλυση της σχέσης της φαίνεται σαν ήττα.

Οποιοδήποτε είδος "απώλειας" είναι χτύπημα για την υπερηφάνειά της και εννοείται ότι δε θα την καταπιεί εύκολα. Ευτυχώς, ο θυμός της δεν κρατάει πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τη γυναίκα Σκορπιό σε καμία περίπτωση ο χωρισμός δεν είναι εύκολος, αντίθετα θα εξοργιστεί πάρα πολύ, γιατί θα το θεωρήσει ως προδοσία και θα αρχίσει τις φωνές και τα βρισίδια.

Αν συνυπολογίσουμε και τον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Πλούτωνα, που σχετίζεται με τη δύναμη και την απολυτότητα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η απογοήτευσή της για το ότι χάνει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved