Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!
Astrology

Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!

Δεν πειράζει να είσαι λίγο τεμπελάκος… που και που!

Η ικανότητα να μην εξάπτεται κάποιος με το παραμικρό είναι ένα θείο δώρο που δεν διαθέτουν όλοι και είναι ακόμα πιο σπάνιο να βρεις κάποιον που ξέρει πώς να το κάνει, κρατώντας ένα υγιές μέτρο.

Πολύ συχνά πέφτουμε στην παγίδα των δύο άκρων, είτε δηλαδή να είμαστε ακραία ήρεμοι είτε ακραία παρορμητικοί. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία είναι τόσο οργανωμένα που δεν θα τα δεις ποτέ να ξεκουράζονται. Η άλλη κατηγορία περιέχει αυτούς που είναι τόσο απαθείς, αδρανείς ή συνειδητά τεμπέληδες, που φέρνουν το θανάσιμο αμάρτημα της νωθρότητας σε εντελώς άλλο επίπεδο. Μια εξήγηση για αυτές τις δύο ακραίες τάσεις είναι ότι οι τύποι της προσωπικότητάς μας καθορίζονται συχνά από το πόσο άνετα νιώθουμε με τον εαυτό μας στο πέρασμα του Χρόνου.

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται απίστευτα άβολα με τον χρόνο, οπότε αναβάλουν τα πάντα για όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούν. Άλλοι πάλι εκλαμβάνονται ως τεμπέληδες επειδή. διακατέχονται από ανησυχία, αμφιβολίες ή άγχος κι έχουν την τάση να παραλύουν μπροστά σε ευθύνες και δυσκολίες.

Και στις δύο περιπτώσεις το κοινό χαρακτηριστικό είναι η αδράνεια αλλά και η απάθεια!

Παρακάτω αναφέρονται τα 3 ζώδια που μπορούν να επιδείξουν τη μεγαλύτερη απάθεια σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και αν θεωρείσαι αρκετά χαλαρός τύπος που τίποτα δεν είναι ικανό να σε ταράξει, είναι πολύ πιθανόν να ανήκεις σε ένα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ Ταύρε, όταν αφιερώνεσαι σε κάτι, επιτυγχάνεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Αλλά περνάς και περιόδους που έχεις χαμηλά ή και καθόλου κίνητρα για να δράσεις, κάτι που μπορεί να σε κρατήσει στο περιθώριο για μεγαλύτερο διάστημα απ’ όσο θα έπρεπε. Το χαρακτηριστικό γνώρισμά σου είναι η ηρεμία ή ακόμα και η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζεις σχεδόν το κάθε τι. Σαν να μη σε αγγίζει τίποτα.

Γενικά, τείνεις να αφήνεσαι μέσα στο χρόνο και να ξεχνιέσαι με απλά πράγματα, όπως οι βόλτες στη φύση ή οι… επιδρομές στο ψυγείο. Όμως, να ξέρεις, ότι συχνά αυτοί είναι τρόποι για να αποφύγεις τις ευθύνες που βαραίνουν το μυαλό σου. Να θυμάσαι πάντα το εξής:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved