Οι διαφορετικές φάσεις που περνάς στη ζωή σου, με βάση το ζώδιό σου
Astrology

Οι διαφορετικές φάσεις που περνάς στη ζωή σου, με βάση το ζώδιό σου

Ποια είναι τα στάδια ζωής που περνά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και με τι παρομοιάζονται;

Κάθε ζώδιο περνά από διαφορετικά στάδια στην ζωή του, καθώς μεγαλώνει. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Κάποια άτομα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, όμως κάποια άλλα μένουν κολλημένα σε μια φάση και δεν μπορούν να προχωρήσουν. Αυτό τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στις πραγματικές τους δυνατότητες. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα στάδια ζωής που περνά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και με τι παρομοιάζονται!

ΚΡΙΟΣ

Πρόβατο, Κατσίκα, Όρυξ

Ο Κριός θα περάσει από αρκετά στάδια στην ζωή του. Το πρώτο από αυτά θα είναι το «πρόβατο». Είναι η στιγμή που ο Κριός δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τον σκοπό του. Σε αυτό το σημείο, ο Κριός θα αγνοήσει λίγο την οικογένειά του ή άλλα πράγματα που θα έπρεπε να είναι σημαντικά για εκείνον. Καθώς ο Κριός μεγαλώνει και κινείται στο στάδιο ή τη φάση της κατσίκας, θα αρχίσει πραγματικά να ηρεμεί. Όσο περισσότερη είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του, τόσο το καλύτερο. Μόλις ο Κριός φτάσει εκεί που πρέπει, θα βρεθεί στην φάση «Όρυξ (είδος αντιλόπης)» και θα αποκτήσει ισορροπία στην ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος, Βούβαλος, Βίσωνας

Ο Ταύρος στην ζωή του ξεκινά ως «ταύρος», είναι οξύθυμος και αναστατώνεται αρκετά εύκολα. Παρ' όλο που αυτή η συμπεριφορά του δεν θα εξαφανιστεί πλήρως ποτέ, θα μπορέσει κάποια στιγμή να την ελέγξει, όταν φτάσει στην φάση του «βούβαλου». Όταν θα τα έχει καταφέρει όλα αυτά και θα μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματά του, τότε θα έχει φτάσει στην φάση του «βίσωνα» όπου -από εκεί και πέρα- και θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved