Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια που είναι καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα!
Astrology

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια που είναι καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα!

Αυτά τα 3 ζώδια βάζουν την ελευθερία τους πάνω απ’ όλους και όλα!

Έχεις σκεφτεί ποτέ για το πώς εκφράζεις την ανεξαρτησία σου ως οντότητα; Είσαι το άτομο που δίνει προτεραιότητα στο δέσιμό του με τους άλλους ή είσαι περισσότερο ένας μοναχικός λύκος;

Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να διεκδικεί την ελευθερία του, είτε μιλάμε για τις φλογερές εκρήξεις του Κριού είτε για τις αυτοσχέδιες αποδράσεις ενός Τοξότη.

Η ανεξαρτησία σου σε κάνει το άτομο που είσαι και, συχνά, δείχνει τα εκείνα τα πράγματα ή τις καταστάσεις που σου δίνουν περισσότερη χαρά. Μερικοί τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στις ζωές των άλλων ανθρώπων περισσότερο απ’ ό,τι στη δική τους (για σένα τα λέω, Καρκίνε και Ζυγέ).

Αν πάντως νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί κατά πολύ από τα θέλω σου, θα ήταν καλό για σένα να αξιοποιήσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο ελεύθερος/η.

Κάθε ζώδιο εκφράζει την ανάγκη του για ανεξαρτησία κάπως διαφορετικά, αλλά υπάρχουν και κάποια που την βιώνουν ως επιτακτική ανάγκη προκειμένου να… επιβιώσουν. Διάβασε παρακάτω, και θα μάθεις για ποιο λόγο τα 3 ζώδια που ακολουθούν χρειάζονται περισσότερη ελευθερία συγκρινόμενα με τα υπόλοιπα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι φυσικός ηγέτης. Ως το ζώδιο που σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης, καθώς και την αρχή του ζωδιακού κύκλου, διατηρεί μονίμως έναν ενθουσιασμό που τον κρατάει σε διαρκή εγρήγορση. Τόσο πολύ, που τείνει να αφήνει τους άλλους πίσω του. Παρασυρόμενος δηλ. από τον ενθουσιασμό του, ορμάει μπροστά και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η επιθυμία του να ολοκληρώσει γρήγορα τα το κάθε τι τροφοδοτεί την ανεξάρτητη φύση του. Η συνήθης στάση του Κριού είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved