Αν σε πιάσει στο στόμα του ο Άρης στους Διδύμους, ψάξε καράβι να φύγεις
Astrology

Αν σε πιάσει στο στόμα του ο Άρης στους Διδύμους, ψάξε καράβι να φύγεις

Η γλώσσα του τσακίζει!

Όσοι έχουν Άρη στους Διδύμους, έχουν κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουμε: την ικανότητα να σκέφτονται γρήγορα, να σου πετούν τα λεκτικά καρφιά το ένα μετά το άλλο, κι αφού σ' έχουν σταυρώσει κανονικά, στρέφονται στο επόμενο... θύμα.

Ησυχία δεν θα βρεις ούτε κι εσύ, ούτε κι ο ίδιος ο Άρης στους Διδύμους. Όσο νωχελικός και αργόσυρτος, σταθερός και αξιόπιστος ήταν ο Άρης στον Ταύρο, τόσο τα φέρνει όλα τούμπα ο Δίδυμος. Σιγά μην αφήσει πλανήτη να αγιάσει.

Αεικίνητος, περίεργος, κριτικός, γεμάτος ενέργεια και διάθεση να τα σκαλίσει όλα, ο Άρης αυτός, δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Όχι γιατί η ενέργεια του είναι μεταδοτική, όσο γιατί μπορεί ώρες ώρες, εκείνη η διαρκής του κίνηση, να σε φέρει στα όρια σου. Αδύνατον να κάτσει σε ένα μέρος, να ασχοληθεί με ένα πράγμα, να φέρει κάτι εις πέρας. Θα σκάσει!

Τον ιντριγκάρει οτιδήποτε καινούργιο, όχι όμως για πολύ. Μόλις το εμπεδώσει, με περίσσεια χάρη, θα βαρεθεί και θα πάει να κόψει λουλουδάκια σε καινούργιο μπαξέ!

Φέρει με χάρη ένα μείγμα δροσερής ενέργειας και εκνευριστικής αστάθειας. Από πεταλούδα, που πετάει από άνθος σε άνθος, γυρεύοντας το νέκταρ, μερικές φορές μοιάζει με ενοχλητική μύγα που δεν σε αφήνει σε ησυχία!

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν φταίει εκείνος που ευλογήθηκε από το Σύμπαν με ενέργεια 20χρονου που ποτέ δεν τελειώνει! Το μυαλό του στροφάρει, η...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved