Αυτά τα ζώδια, όταν τα χάνουν, αντιλαμβάνονται την αξία τους
Astrology

Αυτά τα ζώδια, όταν τα χάνουν, αντιλαμβάνονται την αξία τους

Όταν τα έχουν κοντά τους δεν τα εκτιμούν…

Το αντίθετο μάλιστα. Ίσως κάποιοι να τα υποτιμούν. Και φυσικά έρχεται η στιγμή που χάνουν τον/την δεδομένο/η από την ζωή τους και κλαίνε με μαύρο δάκρυ, γιατί τότε καταλαβαίνουν τι είχανε και τι χάσανε.

Σε αυτούς τους ανθρώπους ταιριάζει η φράση που λέει ότι ο «δεδομένος δεν εκτιμήθηκε ποτέ, αλλά λατρεύτηκε μετά την απουσία του». Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο χαμηλών τόνων που τις περισσότερες φορές δίνει και δεν ζητάει ανταλλάγματα. Είναι ένα άτομο με συναίσθημα και θέλει να περιποιείται το ταίρι του.

Κάποιες φορές, ναι, γίνεται καταπιεστικός, γκρινιάρης και λίγο… «κλάψας». Αυτό κουράζει τον/την σύντροφό του και ίσως η συμπεριφορά του αυτή να οδηγήσει και στον χωρισμό. Όταν όμως χωρίσεις από έναν Καρκίνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου λείψουν όλα όσα εκείνος σου έδινε. Και έδινε πολλά… Θα τον αναζητήσεις και θα εκτιμήσεις αυτά που τότε μπορεί να σου φαινόντουσαν υπερβολικά ή ότι σε «έπνιγαν».

Επειδή είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ήρεμος, η αξία του πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται την κατάλληλη στιγμή, αλλά μετά την φυγή του...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved