Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα
Astrology

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη Απριλίου γίνεται στις 12/04, 05:30 ώρα Ελλάδας, στις 22° 24’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το γ' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αρνητική είναι η "εμπλοκή" του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε αυτή, καθώς μετέχει και η Αφροδίτη στον Κριό, αφού τα μόνα που ευνοούνται είναι τα... ξεφορτώματα, το τέλος των καταστάσεων και τον χωρισμό ή την οριστική ρήξη.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ένα "γιούργια" θα σου βγεί αυθόρμητα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Ένα ξεκαθάρισμα και στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό, όπως επίσης και μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε ερωτική σχέση. Άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 7° οίκο σου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ερωτικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου κι ενώ ως τώρα ήσουν πρόθυμος/η να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία, να συμβιβάσεις τα πράγματα και να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά, θα διαπιστώσεις ότι αυτός που ταράζεται συνεχώς είσαι εσύ. Με τα προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια να αυξάνονται, θα νιώσεις αφόρητη πίεση κι είναι πλέον απαραίτητο να βάλεις όρια προς όλους, συνειδητοποιώντας ότι αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι, θα είσαι μόνιμα ο/ χαμένος/η ή ριγμένος/η της υπόθεσης. Είναι, λοιπόν, σημαντικό πρώτα να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες και μετά να καλύψεις των υπολοίπων. Άλλωστε, για να συνεχίσεις να προσφέρεις, θα πρέπει να εισπράττεις τα ανάλογα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved