Αυτοί είναι οι τρεις σύντροφοι που λανθασμένα πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό
Astrology

Αυτοί είναι οι τρεις σύντροφοι που λανθασμένα πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό

Πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν μπροστά σου και θα δείχνουν ότι είναι το έτερό σου ήμισυ, αλλά δεν είναι

Υπάρχουν πεποιθήσεις και θεωρίες ότι το άλλο σου μισόείναι κάποιος/α που έχετε συμφωνήσει σε μια προηγούμενη ζωή να συναντηθείτε, πριν έρθετε σε αυτόν τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει κι όταν το θέλεις.

Πρέπει να περάσετε από πολλά εμπόδια, προκλήσεις και να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες, προτού καταλήξετε μαζί. Μάλιστα, έτσι για να γίνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα, πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν μπροστά σου και θα δείχνουν ότι είναι το έτερό σου ήμισυ.

Σε περίπτωση που η διαίσθησή σου δεν είναι τόσο οξυμένη για να το βρεις, σου δίνουμε 3 συντρόφους που μπορεί να πιστέψεις λανθασμένα ότι είναι το άλλο σου μισό, αλλά δεν είναι.

1. Ένας συναρπαστικός έρωτας

Όταν ερωτεύεσαι, είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την έμπνευση. Εκτός αυτού, νιώθεις ότι το αντικείμενο του πόθου σου είναι μοναδικό, ξεχωριστό, ανεπανάληπτο. Αρχίζεις να αισθάνεσαι σαν να έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου και κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι συναισθηματικά λειτουργείς σαν μεθυσμένος/η.

Αναζητάς σημάδια για να βεβαιωθείς ότι "αυτός/η είναι" και παρατηρείς ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ακόμη και τις ίδιες προτιμήσεις και απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα. Αλλά, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι αυτό το άτομο το άλλο σου μισό. Τείνουμε να δικαιολογήσουμε αυτό που θέλουμε να πιστέψουμε, βρίσκοντας πατήματα.

Περίμενε να περάσουν τα μέλια, να υποχωρήσουν τα αρχικά σου συναισθήματα. Ένας/μία αληθινός/η σύντροφος δεν είναι απαραίτητο να σου μοιάζει ή να του αρέσουν τα ίδια πράγματα, αλλά να σου δίνει την εντύπωση ότι είστε και οι δύο σε πλήρη αρμονία, παρά τις διαφορές σας και δεν χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί ή να ψάξει, μέσα σου ξέρεις ότι αυτός είναι.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου. Παράγγειλέ την τώρα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved