Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 12/04 έως 11/05
Astrology

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 12/04 έως 11/05

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 12/4, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό έως την επόμενη, στις 11/5.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σου, τόσο στα επαγγελματικά και τα οικονομκά σου όσο και την υγεία σου. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και θα μπορέσεις να βγάλεις χρήματα, που όμως καλό θα ήταν να βάλεις ένα ποσό στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Είναι σημαντικό να δώσεις ίση σημασία στη δουλειά σου και την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον/η σύντροφό σου. Αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε διαταραχή στη σχέση σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην ξεχνάς και τους φίλους σου, επειδή είσαι απασχολημένος με διάφορες υποχρεώσεις.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος για τα ερωτικά σου θα είναι αρκετά ταραχώδης. Η σχέση σου διαταράσσεται από εντάσεις για μικροπράγματα, αλλά μπορούν να επιλυθούν με καλή επικοινωνία και κάνοντας αμοιβαίους συμβιβασμούς. Το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται να περάσεις στο επόμενο στάδιο, αυτό της δέσμευσης. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα θα σημειώσουν μεγάλη βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η σχέση με συνεργάτες και ανώτερους σου θα είναι πολύ καλή κι αυτό θα σε βοηθήσει και να χαλαρώσεις και να επιτύχεις έναν στόχο σου. Ίσως πάρεις και μια αύξηση ή προαγωγή. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται αγορές και επενδύσεις, οπότε αν πάρεις επιπλέον χρήματα, φρόντισε να τα κρατήσεις στην άκρη. Ή υγεία σου δε θα σε απασχολήσει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved