Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/04 έως 30/04
Astrology

Δες τον δρόμο που σου δείχνει το Φεγγάρι από 15/04 έως 30/04

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, το δεύτερο 15μερο του Απριλίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 15/4 ΕΩΣ 30/4

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πως θα είναι η κάθε μέρα του μήνα!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

15.04.2021

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Το πνεύμα αφυπνίζεται και πνέει νέος άνεμος αλλαγής. Ενδιαφέρουσες μέρες που κρύβουν γνώσεις και πληροφορίες, όμως θα πρέπει να μην μπερδευτούμε από τον όγκο τους και να αναζητούμε την αλήθεια. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες και για επικοινωνία. Προσοχή στην υπέρμετρη περιέργεια, ώστε να μην καταλήξει να γίνει αδιακρισία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

16.04.2021 (12°25´)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου. Θα παρατηρήσεις πως όλα θα κυλήσουν ρολόι και αυτό θα σου προσφέρει έξτρα ηρεμία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

17.04.2021 (21°58´)

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές παγίδες. Το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια, ακόμη και εάν είσαι υποψιασμένος. Θα ακούσεις αλλά ίσως και να πεις ψέματα, όχι απαραίτητα επίτηδες…

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

17.04.2021 (25°50´)

Η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα και ήρεμα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου και να έχεις την κατανόηση των άλλων, χωρίς παρανοήσεις και λάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved