Μην περιμένεις κάποιος από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού να σε βάλει πάνω από όλα
Astrology

Μην περιμένεις κάποιος από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού να σε βάλει πάνω από όλα

Έχει άλλη αντίληψη για τις σχέσεις και τον έρωτα

Αν κάνεις σχέση με τα συγκεκριμένα ζώδια να περιμένεις να περάσεις σχετικά δύσκολα. Δεν είναι ούτε εύκολοι άνθρωποι, ούτε και τόσο… δοτικοί. Δεν είναι ρομαντικοί και βάζουν τον εαυτό τους πάνω από όλα και όλες. Δεν είναι θέμα εγωισμού, θέμα καλοπέρασης ή και βολέματος. Απλά, έχουν άλλη αντίληψη για τις σχέσεις και τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι το πρώτο ζώδιο στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Είναι το ζώδιο αυτό που ακόμα και σε σχέση να είναι, λειτουργεί λες και δεν είναι... μαζί σου. Δεν θα σου δώσει τον ρομαντισμό και την προσοχή που μπορεί να ήθελες από την ερωτική σου σχέση. Δεν θα σου κάνει χατίρια, ούτε θα σε γεμίσει λουλούδια. Θα θέλει να τον αφήνεις όσο μπορείς μόνο και ελεύθερο να κάνει την ζωή του. Και δεν εννοούμε να σε απατήσει. Εννοούμε ότι θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε φίλους και ενδιαφέροντα, παρά σε εσένα. Εσύ θα δίνεις και εκείνος... θα παίρνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αν και... όταν δεσμευτεί, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία που είχε και πριν τη σχέση. Μοιάζει πάρα πολύ με τον Υδροχόο στο κομμάτι αυτό. Είναι και εκείνος στον κόσμο του, ζει για την πάρτη του και μόνο. Δεν είναι εγωιστής, απλώς δεν είναι δοτικός. Δεν είναι τσιγκούνης, αλλά και δεν του βγαίνει να είναι και ρομαντικός ή ευαίσθητος και αγκαλίτσας... Δεν θα ζήσεις μαζί του μια ερωτική ιστορία βγαλμένη από τα παραμύθια.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved