Οι τρεις ιδανικές νύφες για τον άντρα Ταύρο
Astrology

Οι τρεις ιδανικές νύφες για τον άντρα Ταύρο

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Ο άντρας Ταύρος είναι ένας άνθρωπος αρκετά πρακτικός, υπομονετικός, πεισματάρης και κτητικός στις σχέσεις του. Συνήθως, όταν βρίσκει μια γυναίκα που τον ελκύει, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την κατακτήσει. Ωστόσο, 3 γυναίκες είναι αυτές, με τις οποίες θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Καρκίνος

Αυτή η γυναίκα θα βγάλει στον Ταύρο τον καλύτερό του εαυτό. Ίσως είναι ένας από τους πιο δύσκολους συντρόφους, αλλά η Καρκίνα τον έχει... Μπορεί να τον διαχειριστεί, ενώ θα έκαναν κι ένα πολύ καλό ζευγάρι που εύκολα θα κατέληγε στον γάμο. Θέλουν και οι δυο σταθερότητα στην ζωή τους, αγαπούν την οικογένεια, τα παιδιά και φυσικά το καλό φαγητό! Έχουν ανάγκη να νιώθουν ασφάλεια στην σχέση τους και αυτό τους κάνει ιδανικούς συντρόφους.

Γυναίκα Παρθένος

Αυτοί οι δυο είναι μάλλον αδερφές ψυχές. Έχουν υψηλές προσδοκίες στον έρωτα. Μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα λεφτά και τα εκλεπτυσμένα πράγματα στην ζωή. Είναι έξυπνοι και τους αρέσει να έχουν την άλλη πλευρά λίγο στην τσίτα. Αυτό που θα πρέπει να μειώσουν, βέβαια, είναι την κριτική και τον έλεγχο. Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, τότε όλα θα είναι καλά στην σχέση τους. Μπορούν, επίσης, εκτός από εραστές να είναι και καλοί φίλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved