5 ζωδια που μόνιμα πυροδοτούν εντάσεις και καβγάδες
Astrology

5 ζωδια που μόνιμα πυροδοτούν εντάσεις και καβγάδες

Βάζουν «φωτιά» σε μια συζήτηση και όχι μόνο…

Είναι τα άτομα εκείνα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κάνουν τα πνεύματα να οξυνθούν σε μια κουβέντα. Αν μιλάς μαζί τους, εύκολα θα διαπιστώσεις πως μπορούν να προκαλέσουν ένταση με το παραμικρό και να κάνουν μια κατάσταση να ξεφύγει. Ποια είναι τα άτομα αυτά; Ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω 5 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Από την φύση του ο Κριός είναι ένα άτομο παρορμητικό. Και όχι μόνο… Έχει αρκετά νεύρα, είναι οξύθυμος και φυσικά έχει διάφορα ξεσπάσματα. Όταν εκείνος δεν νιώθει καλά ή έχει τις μαύρες του (πράγμα αρκετά σύνηθες), τότε σχεδόν αμέσως προκαλεί εντάσεις και καβγάδες στο περιβάλλον του και στους ανθρώπους γύρω του. Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι για να.. «εκραγεί». Το κάνει από μόνος του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved