Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 11/05 έως 10/06
Astrology

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 11/05 έως 10/06

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 11/5, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έως την επόμενη, στις 10/6.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα επαγγελματικά θέματα και η καριέρα σου, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές και ενδεχομένως αναταράξεις που θα σε βάλουν σε σκέψη, ακόμα και για να αποχωρήσεις ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Θα παρουσιαστούν όμως και καλές ευκαιρίες και εναπόκειται σε σένα να τις εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τη θέση σου ή να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Αν παραμείνεις σταθερός/η στην απόδοσή σου, τότε να περιμένεις θετική ανταπόκριση, ακόμα και αύξηση των απολαβών. Η υγεία σου, ωστόσο, απαιτεί προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο, βρίσκεσαι σε ανοδική τροχιά και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις προοπτικές ανάπτυξης που θα σου παρουσιαστούν. Ωστόσο, θα πρέπει να μετριάσεις τον αρνητισμό και την ανυπομονησία σου και να προσπαθήσεις να αποδείξεις τις δυνατότητές σου. Χρειάζεται να είσαι ευέλικτος/η και να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που έρθεις αντιμέτωπος/η με εμπόδια, είναι προτιμότερο να αλλάξεις πορεία, παρά να επιμείνεις. Εναπόκειται σε εσένα το πώς θα καθοδηγήσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος δεν είναι καλή για σένα. Απαιτείται πολλή προσπάθεια, αν είσαι νέος/α υπάλληλος για να προσαρμοστείς στις δύσκολες συνθήκες εργασίας, αλλά και παλιός/α να είσαι, το περιβάλλον εργασίας σου θα είναι αρκετά αγχωτικό. Η καριέρα και τα οικονομικά θα βρίσκονται στην ατζέντα σου, αλλά δεν ευνοείσαι σε θέματα σχετικά με τα ερωτικα και τις σχέσεις σου, ίσως υπάρχουν και οικογενειακά προβλήματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις για να αποφεύγεις προβλήματα υγείας. Τέλος πάντων, τα πράγματα θα βελτιωθούν ριζικά, κατά το δεύτερο μισό της περιόδου.

Λαγός/Γάτα

Αυτήν την περίοδο θα δυσκολευτείς. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να είναι προσεκτικός/η με τις ενέργειές σου. Όλες οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται μετά από αρκετη σκέψη. Μπορεί, επίσης, να υπάρξουν οικονομικές απώλειες, παρά τις σοβαρές προσπάθειες που θα κάνεις να συγκρατήσεις τα έξοδα και οι επενδύσεις δεν θα είναι κερδοφόρες, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγεις. Η υγεία σου μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά λόγω αγχωτικών καταστάσεων στο χώρο εργασίας. Αν είσαι μόνος/η, δεν πρέπει να βιάζεσαι να μπεις σε ερωτική σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved