Αυτές είναι οι πιο αυστηρές μητέρες του ζωδιακού
Astrology

Αυτές είναι οι πιο αυστηρές μητέρες του ζωδιακού

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπούν εξίσου με τις πιο... χαλαρές μαμάδες τα παιδιά τους

Η κάθε μητέρα του ζωδιακού κύκλου έχει τον δικό της τρόπο να μεγαλώνει τα παιδιά της. Άλλες μαμάδες είναι πιο αυστηρές και άλλες είναι πιο ανεκτικές και διαλλακτικές. Όμως η αλήθεια είναι ότι όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους και θέλουν μόνο το καλό τους. Παλεύουν να τα μεγαλώσουν σωστά και να τους δώσουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν καλοί άνθρωποι και για να μπορέσουν να επιτύχουν στην ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μητέρα Ταύρος είναι… Ταύρος. Ναι, το ξέρεις, αλλά τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι τα στοιχεία του χαρακτήρα της θα τα βγάλει και στην μητρότητα. Δηλαδή, θα είναι ξεροκέφαλη, εγωίστρια και δεν θα αλλάζει γνώμη με τίποτα.

Όπως και στην καθημερινότητά της, έτσι και ως μητέρα, θέλει τα πάντα να γίνονται σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα και όπως εκείνη θέλει. Πρέπει τα παιδιά να ακολουθούν το πρόγραμμά της και να υπακούν στις εντολές της. Πέρα όμως από την όποια αυστηρότητα και απολυτότητα, η μητέρα Ταύρος είναι δοτική. Θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και την οικογένειά της και θα φροντίζει να τους παρέχει σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved