Κριός, Λέων, Τοξότης: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;
Astrology

Κριός, Λέων, Τοξότης: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

 Με ποιον τρόπο καβγαδίζουν με το ταίρι τους τα ζώδια της φωτιάς;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια της φωτιάς, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός απεχθάνεται να είναι ο ηττημένος σε οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού ή διαμάχης και ένας καβγάς με τον/την σύντροφό του δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν το ταίρι του κάνει κάτι που θα τον πληγώσει ή θα τον ενοχλήσει σφοδρά, σίγουρα δεν πρόκειται να το καταπιεί και να σιωπήσει. Θα τον ενημερώσει αμέσως για τον θυμό του, με μια ειλικρίνεια τόσο καλά αρθρωμένη, που θα είναι δύσκολο να προσπαθήσει ακόμα και να υπερασπιστεί τον εαυτό του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved