Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη «βουνό»
Astrology

Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη «βουνό»

Ανήκεις σε αυτά που θα ευνοηθούν;

O Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας περνά στους Ιχθύς, στις 14/5, 1:36, ώρα Ελλάδας, όπου και θα μείνει μέχρι τις 28/7, για να επιστρέψει και πάλι στις 29/12, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα/οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Εννοείται ότι κυρίως επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες) αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια!

Ας δούμε ποια πρέπει να χαίρονται με τον Δία στους Ιχθύς!

Αν δεν ξέρεις πού έχεις τον Δία σου, βάλε τα γενέθλια στοιχεία σου ΕΔΩ και βρες τον!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας πάνω σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Επιπλέον, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, να βελτιώσεις το image σου, να βγάλεις τα καλύτερά σου στοιχεία, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και να καταπλήξεις τα πλήθη. Ίσως, μάλιστα, κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να "εισπράξεις" την πρώτη δόση των δώρων του και τα υπόλοιπα, που θα είναι άφθονα, θα περιμένεις να τα πάρεις μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έρωτα σε μπόλικες δόσεις. Αν συνδυάσεις φαντασία και εύνοια, θα βγεις διπλά κερδισμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved