Η επανασύνδεση με αυτά τα 4 ζώδια θα σου βγει ξινή
Astrology

Η επανασύνδεση με αυτά τα 4 ζώδια θα σου βγει ξινή

Μην την επιχειρήσεις!

Είναι λάθος να δώσεις δεύτερη ευκαιρία (ή και τρίτη) σε ένα από τα παρακάτω ζώδια γιατί το όλο θέμα της επανασύνδεσης θα σας βγει «ξινό» και πολύ πιθανό να σου πέσει βαρύ στο στομάχι για δεύτερη φορά. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις στη ζωή σου και να μην επιστρέψεις, από τη στιγμή που χώρισες!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει αιτία που χώρισες με έναν Ταύρο. Προφανώς είχατε τα προβλήματά σας, τις διαφωνίες κτλ, που σας οδήγησαν στο να δώσετε ένα τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Ταύρο, διότι είναι από τα ζώδια που δεν… αλλάζουν. Δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, οι συνήθειές του και τα ελαττώματά του. Άρα άδικος κόπος να παλέψεις μια σχέση που ούτως ή άλλως δεν είχε καλή κατάληξη την πρώτη φορά.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Ο βασικός λόγος είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει άλλη σχέση. Οι Κριοί γενικά δεν τον κλαίνε για καιρό τον μακαρίτη. Προχωράνε σε κάτι νέο άμεσα γιατί αυτό τους αναζωογονεί και τους δίνει ενέργεια. Οπότε αν εσύ γυρίσεις πίσω, θα τον βρει σε άλλη αγκαλιά, να περνάει καλά και να έχει ήδη ξεχάσει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved