Αυτό το «δώρο» σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνία των γενεθλίων σου!
Astrology

Αυτό το «δώρο» σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνία των γενεθλίων σου!

Αν το μάθεις, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να το εκμεταλλευτείς και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου

Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις στις ενέργειες. Ούτε και αν γνωρίζεις ποιος είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί στα γενέθλιά σου. Το «δώρο» σου έχει δοθεί, είτε το γνωρίζεις είτε όχι. Ωστόσο, αν το μάθεις, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να το εκμεταλλευτείς και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου.

Πρόσθεσε τα ψηφία της ημερομηνίας, του μήνα και του έτους γέννησής σου. Κάνε το άθροισμα μονοψήφιο αριθμό και μετά διάβασε την ερμηνεία που σου δίνουμε.

Για παράδειγμα, εάν γεννηθήκες την 1η Σεπτεμβρίου 1975, το μονοψήφιο άθροισμα θα είναι 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

Μαθαίνοντας ποιος είναι ο αριθμός γέννησής σου, θα βρεθείς πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Ο πρώτος αριθμός είναι ο αριθμός της Δημιουργίας. Πιστεύεται ότι αυτοί που γεννιούνται υπό την επιρροή του έχουν τη δύναμη να διεκδικήσουν ό,τι θελήσουν σε αυτόν τον κόσμο. Και εσύ έχεις μια ισχυρή θέληση. Ωστόσο, δεν πρέπει να προσπαθήσεις να χειριστείς και να ελέγξεις αυτούς που βρίσκονται γύρω σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Είσαι πολύ ευαίσθητος με τα vibes των γύρω σου. Μεγάλωσες, έχοντας συναίσθηση και δείχνοντας κατανόηση, γι' αυτό είσαι τόσο συμπονετικός/η. Το μαγικό σου δώρο είναι στην καρδιά σου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να ανακουφίσεις τον πόνο των άλλων, αλλά για να την ξαναμαζέψεις, είναι απαραίτητο να έρχεσαι συχνά σε επαφή με τη φύση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αυτός ο αριθμός ενσωματώνει τις τρεις φάσεις της Σελήνης. Μέσα σου βρίσκονται οι δυνάμεις της δημιουργίας και της καταστροφής. Το ρητό «προσέξε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το αποκτήσεις» ισχύει για σένα, καθώς το δώρο σου είναι ότι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου θα γίνουν γρήγορα πραγματικότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ο αριθμός 4 σχετίζεται με τα 4 στοιχεία της Γης: Φωτιά, Νερό, Αέρας και Γη. Υπάρχει μια ισορροπία μέσα σου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι πολύ λογικός, με δυνατό μυαλό. Καθώς αντλείς συνεχώς ενέργεια από τα στοιχεία γύρω σου, είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να σε καταβάλλει, καθώς η φωτιά, το νερό, ο αέρας και η γη δημιουργούν ένα πεδίο σχεδόν μαγικό που σε περιβάλλει και δεν αγγίζεται από την αρνητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved