Οι 4 άντρες του ζωδιακού που δε θα κρεμαστούν από πάνω σου
Astrology

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που δε θα κρεμαστούν από πάνω σου

Τους αρέσει να έχουν χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους κι ας είναι σε σχέση

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι ευχαριστημένοι, όταν ξοδεύουν χρόνο για τον εαυτό τους, έχουν τα ενδιαφέροντά τους και δεν κρέμονται πάνω από το ταίρι τους. Μάλιστα το παροτρύνουν να κάνει το ίδιο.

Αν και τα ακολουθεί η φήμη ότι φοβούνται τις δεσμεύσεις, στην πραγματικότητα, αν υπάρχει ελευθερία κινήσεων, δεν έχουν πρόβλημα να παραμείνουν σε σχέση, με κάποια που θα κατανοεί και θα σέβεται τα όριά τους. Αν λοιπόν ψάχνεις έναν σύντροφο που δεν θέλει να είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον όλη την ώρα, τότε ένας από τα 4 ζώδια της λίστας μας είναι μάλλον ο ιδανικός για σένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γνωστός για την ανεξάρτητη φύση του. Είναι το άτομο που θέλει πάντα «να κάνει του κεφαλιού του». Αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη ον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα), είναι πάντα «στο ψάξιμο» για νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Ενώ θα ήθελε να έχει έναν σύντροφο που είναι ευτυχισμένος μαζί του στη συναρπαστική κούρσα της ζωής, δεν χρειάζεται κάποιον/α που θα τον ακολουθεί κάθε στιγμή, σε κάθε βήμα του. Στην πραγματικότητα θα είναι το ευτυχέστερο άτομο αν μπορέσει να επιτύχει την ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που περνάει με το ταίρι του και τον χρόνο που χρειάζεται για τον εαυτό του. Όσο παθιασμένος μπορεί να είναι ένας Κριός όταν βρίσκεται με τον/την σύντροφό του, άλλο τόσο θέλει να απομακρύνεται για να κάνει πράγματα που του αρέσουν, όταν η παρόρμησή του το απαιτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved