9 τρόποι για να εκμεταλλευτούμε τον ανάδρομο Ερμή προς το καλύτερο
Astrology

9 τρόποι για να εκμεταλλευτούμε τον ανάδρομο Ερμή προς το καλύτερο

Έχει και την καλή του πλευρά!

Ο Ερμής συμβολίζει την επικοινωνία, την καθαρή σκέψη την αλήθεια και τα ταξίδια και έτσι, όταν ο πλανήτης γυρνά ανάδρομος, όλα αυτά τα πράγματα μπλέκονται.

Φυσικά, δεν είναι κάτι τρομερό! Ο Ερμής είναι ανάδρομος, 3 με 4 φορές τον χρόνο. Μάλιστα, όταν αυτό συμβαίνει, έχει φτάσει η ώρα για να ανανεώσουμε, αναζωογονήσουμε, να κάνουμε ανάκληση, να ανακτήσουμε, να αντικατοπτρίσουμε, να ανακυκλώσουμε και να αναδιατυπώσουμε...

Εδώ είναι μερικές ιδέες για να δούμε και την καλή πλευρά του ανάδρομου Ερμή!

1. Ανανεώνουμε τους όρκους μας.

Μπορούμε πιτσουνάκια μου! Αν είμαστε ήδη σε μια σχέση γάμου ή συμβίωσης, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανανεώσουμε τις υποσχέσεις μας ο ένας στον άλλο. Δεν μιλώ για τελετές, αλλά για κάτι πιο απλό: να πάμε στο εστιατόριο όπου είχαμε το πρώτο μας ραντεβού, να δούμε παλιές φωτογραφίες και να μιλήσουμε για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει στην σχέση μας από τότε που γνωριστήκαμε.

2. Να είμαστε σίγουροι ότι δεν παίρνουμε τα πάντα πολύ προσωπικά.

Οι άνθρωποι θα πουν συχνά προσβλητικά λόγια που δεν σημαίνουν τίποτα, όλο αυτό το διάστημα, επειδή η σκέψη τους είναι «συννεφιασμένη» και οι δεξιότητες επικοινωνίας τους είναι σε παύση! Αν ο καλύτερος φίλος μας ξαφνικά έγινε το πιο ευαίσθητο πρόσωπο στον κόσμο, ας του δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

3. Back up των δεδομένων μας!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved