Μέχρι πότε θα σε… αγαπά; Το ζωδιό του μαρτυρά!
Astrology

Μέχρι πότε θα σε… αγαπά; Το ζωδιό του μαρτυρά!

Πού φτάνουν τα όριά του;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουμε όρκους αιώνιας αγάπης, όταν ο έρωτας μας χτυπήσει κατακούτελα. Πιθανότατα όμως ελάχιστοι από αυτούς θα κρατηθούν και το «σε αγαπάω» θα εξαφανιστεί σαν σκόνη με το φύσιμα του ανέμου. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια.

Εμείς σου παρουσιάζουμε, χιουμοριστικά, μέχρι πότε θα σε… αγαπά, αλλά -όπως και να το κάνουμε- η αλήθεια κρύβεται κάπου εκεί πίσω... από τα αστεία!

ΚΡΙΟΣ

... μέχρι να βαρεθεί

Δεν φταις εσύ, σε πολλές περιπτώσεις μόλις μπει κάποιος σε σχέση, αρχίζει να γίνεται βαρετός και να επαναλαμβάνεται, οπότε, λογικό είναι να χάσει το ενδιαφέρον του ο Κριός σου!

ΤΑΥΡΟΣ

... μέχρι να αρχίσεις να απαιτείς πλήρη ελευθερία

Ή είστε σε σχέση ή δεν είστε... Αυτός είναι πιο συντηρητικός, δεν ασπάζεσαι τα Σουηδικά μοντέλα, εκτός αν είναι έπιπλα. Τι πάει να πει θα βγείτε γυναικοπαρέα; Τόσο καιρό που ήσουν μόνη σου, κλειδαμπαρωμένη σε είχαν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

... μέχρι να του σπάσεις τα νεύρα

Αν είναι να κάνεις μια σχέση και να αρχίσεις τον έλεγχο πού πας, τι κάνεις και με ποιον μιλάς, ε, θα σου το πεις το «άντε και δε μας παρατάς»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

... μέχρι να καταλάβεις ότι είναι άντρας για σπίτι

Δίκιο έχει, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να σε φροντίζει, να σε κανακεύει, να σου δίνει τον ώμο του να κλάψεις και μόλις πάει να ψελλίσει τη λέξη "γάμο" ή "συμβίωση" ή έστω να σε γνωρίσει στην οικογένειά του εσύ να σταυροκοπιέσαι και να φτύνεις τον κόρφο σου..

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved