Τα 3 ζώδια που νιώθουν ωραία με το κορμί τους κι ας έχουν παραπάνω κιλά!
Astrology

Τα 3 ζώδια που νιώθουν ωραία με το κορμί τους κι ας έχουν παραπάνω κιλά!

Δεν τραβάνε κανένα ζόρι, επειδή δεν έχουν σώμα μοντέλου

Η γοητεία, το νάζι κι η τσαχπινιά δεν έχει να κάνει με τα κιλά, αλλά με τον χαρακτήρα κάποιου ατόμου! Πόσες φορές δεν έχουμε δει κουκλάρες και κούκλους που βγάζουν μια κρυάδα ή ξινίλα; Ε, λοιπόν, τα παρακάτω 3 ζώδια δεν τραβάνε κανένα απολύτως ζόρι να αποκτήσουν σώμα μοντέλου. Είναι άνετα με την εικόνα τους, χαλαρά και γι' αυτό sexy και συχνά βάζουν κάτω άλλα κι άλλα, που κάνουν χρόνια διατροφή και πηγαίνουν στο γυμναστήριο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα αγαπά τα φαγητά, τα γλυκά, τις λιχουδιές και όλων των ειδών τις απολαύσεις. Είναι από τις καλύτερες μαγείρισσες και ζαχαροπλάστισσες κι η τάση της να παίρνει εύκολα κιλά είναι γνωστή. Δεν έχεις όμως κανένα κόμπλεξ με το βάρος της και υποστηρίζει τον εαυτό της. Θα φορέσει τα ρούχα που εκείνη θέλει και θα αναδείξει τις καμπύλες της, ανεξάρτητα αν είναι φτιαγμένα για γυναίκες πιο αδύνατες.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει να λάμπει και να ξεχωρίζει. Όπως και η γυναίκα Ταύρος, έτσι και εκείνη θέλει να περνάει καλά, να διασκεδάζει και δεν κάθεται να ασχοληθεί για το αν έχει κάποια παραπανίσια κιλά. Σιγά μην την εμπόδιζε στο να μπαίνει σε έναν χώρο με αυτοπεποίθηση και ύφος και να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Οι άντρες της το αναγνωρίζουν αυτό, καθώς το φλογερό της ταμπεραμέντο αλλά και ότι ξέρει τι θέλει και δείχνει να πατάει στα πόδια της αυτόματα την φέρνει ένα σκαλί παραπάνω στις αντρικές προτιμήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved