Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!
Astrology

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!

Αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια και πέφτουν σε παγίδες!

 

Ο έρωτας μπορεί να οδηγήσει τον καθένα στο να κάνει ανόητα πράγματα. Η φράση «ο έρωτας είναι τυφλός» δεν βγήκε καθόλου τυχαία και όλοι λίγο ή πολύ έχουμε νιώσει τι σημαίνει. Όταν έχεις ερωτευτεί κάποιον/α, στην πραγματικότητα δεν παρατηρείς τις ατέλειες και τα ελαττώματά του, ενώ ταυτόχρονα τείνεις να τον/την θαυμάζεις και να τον λατρεύεις μέχρι απελπισίας. Επίσης, ο έρωτας που σου έχει πάρει τα μυαλά, δεν σε αφήνει καν να καταλάβεις ότι αυτό το άτομο δεν είναι η πιο μεγάλη αγάπη της ζωής σου και ότι μακροπρόθεσμα θα πληγώσει τα συναισθήματά σου και θα σου ραγίσει την καρδιά.

Όμως, υπάρχουν πάντοτε τα προειδοποιητικά σημάδια που χτυπούν το καμπανάκι και μας λένε «Alert! Αυτό το άτομο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνεις»! Όσοι δίνουν σημασία σε αυτά τα σημάδια μπορεί και να συνέλθουν γρήγορα από την… τύφλωση που επιφέρει ο φτερωτός θεός. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι, λόγω ιδιοσυγκρασίας, θα αργήσουν πολύ να αναγνωρίσουν τα μηνύματα που δείχνουν πόσο λάθος ήταν η επιλογή τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια τα οποία, από την αρχή κιόλας μιας σχέσης, αγνοούν το καμπανάκι που τα προειδοποιεί για τις παγίδες που τους έχει στήσει ο έρωτας!

ΚΡΙΟΣ

Στους Κριούς αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον προσωπικό. Έτσι, συχνά ερωτεύονται ένα άτομο, επειδή θεωρούν ότι η κατάκτησή του θα τους ανεβάσει ψηλά! Μπορεί να σχετιστούν με κάποιον/α, μόνο και μόνο για να νιώσουν δημοφιλείς ή απλώς για να δείξουν ότι κατάφεραν να κατακτήσουν ένα τέτοιο… τρόπαιο. Με αυτήν τη λογική οδηγούνται στο να διαλέξουν ένα ταίρι που είναι ελκυστικό, εντυπωσιακό δυναμικό, χωρίς όμως να μπουν στον κόπο να εξετάσουν και την προσωπικότητά του.

Όταν, κάποτε, ανακαλύψουν τις ατέλειες και τις αδυναμίες που έχει το ταίρι τους, χάνεται εντελώς ο ενθουσιασμός, ο θαυμασμός και ο έρωτας τους, με αποτέλεσμα να… βαριούνται θανάσιμα. Και, άντε πάλι από την αρχή!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved