Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!
Astrology

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!»

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια του αέρα και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι παρών!

Ως κοινωνικές πεταλούδες οι Δίδυμοι αγαπούν το να αισθάνονται δεμένοι και συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή – πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή τους είναι αποσπασμένη σε διάφορα σημεία όλο το 24ωρο. Ένας Δίδυμος μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα σε 5-6 ομαδικές συνομιλίες στα social, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες ειδήσεις αλλά και ένα video που μόλις του τράβηξε την προσοχή! Όλη αυτή η δραστηριότητα και η πολυδιάσπαση, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει στον/στην σύντροφό του το συναίσθημα ότι τον/την παραμελεί.

Δίδυμε, αν θέλεις να εξασφαλίσεις μια αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου, πρέπει να εξασκηθείς στο να αφήνεις το κινητό σου μακριά από τα χέρια και τα αυτιά σου και να προσφέρεις στο ταίρι σου όλη την προσοχή σου, χωρίς να αποσπάσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved