Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν
Astrology

Τι κι αν δεν είναι πια μαζί; Αυτά τα 3 ζευγάρια ζωδίων συνεχίζουν να «βρίσκονται» και αφού χωρίσουν

Η χημεία μεταξύ τους είναι μεγάλη

Κάποια άτομα δε μπορούν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, να χωρίσουν δηλαδή και να πάνε παρακάτω. Τους φαίνεται τρομερά δύσκολο να ξεκόψουν σεξουαλικά, καθώς το κρεβάτι τους δεν ήταν το πρόβλημα που έφτασαν εκεί, αντίθετα πάντα ήταν συναρπαστικό και η ερωτική τους έλξη είναι αναμφισβήτητη και παραμένει δυνατή. Γι' αυτό και αδυνατούν να ξεκολλήσουν και δεν αναζητούν άλλον/η σύντροφο.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζωδιακά ζευγάρια δεν αντιστέκονται σε μια περιστασιακή -ή και συχνή- σεξουαλική συνεύρεση με τον/την πρώην τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ένα ζώδιο του αέρα βρεθεί στο κρεβάτι με ένα ζώδιο της φωτιάς το πάθος τους καίει. Η ισχυρή αμοιβαία αίσθηση περιέργειας τους καθιστά ένα εξαιρετικά συμβατό ταιριαστό ζευγάρι. Και οι δύο ψάχνουν για έναν σύντροφο που τους κινεί το ενδιαφέρον, τους προκαλεί και τους κρατάει σε εγρήγορση – και τα βρίσκουν όλα αυτά ο ένας στον άλλον. Αλλά και τα δύο αυτά ζώδια είναι τόσο εγκεφαλικά που τείνουν να πηγαινοέρχονται μεταξύ διαφόρων πραγμάτων που τους τραβάνε την προσοχή, κάτι που κάνει τη σχέση τους δυνητικά ασταθή. Εντούτοις, ακόμα και όταν αποφασίσουν να χωρίσουν και να προχωρήσουν τη ζωή τους, παραμένουν συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλον. Συχνά μάλιστα ο Δίδυμος θα σκεφτεί «αυτός απομακρύνθηκε πρώτος». Μόνο που το ίδιο σκέφτεται και ο Τοξότης. Το αποτέλεσμα; Τα βρίσκουν και τα χαλάνε ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι η χημεία μεταξύ τους ακόμα ισχύει, έστω κι αν η σχέση μεταξύ τους δεν πρόκειται να στεριώσει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved