Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!
Astrology

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Γιατί λένε ψέματα τα ζώδια της φωτιάς;

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να ανακαλύψεις ότι ο/η σύντροφός σου, για οποιονδήποτε λόγο, σου έχει πει ψέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σε κάποιον που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι είναι πάντοτε ειλικρινής.

Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια της φωτιάς στον τομέα της ειλικρίνειας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι βιαστικός και το ψέμα είναι μια γρήγορη επιλογή!

Ο Κριός είναι συνήθως αρκετά απλός, σαν ανοιχτό βιβλίο, σε σημείο που να φαίνεται κάπως απότομος ή και αγενής. Δεν φοβάται να πει ό,τι σκέφτεται, ακόμα κι αν η αλήθεια του τσούζει λίγο! Ίσως, λοιπόν, να αποτελεί έκπληξη ότι μπορεί, περιστασιακά, να λέει κάποιο ψεματάκι, αλλά τα ψέματα του Κριού συνήθως δεν κρύβουν κακές προθέσεις. Αυτό το πύρινο ζώδιο δεν φημίζεται για την τεράστια υπομονή του και θέλει οι συνομιλίες, τα χρονοδιαγράμματα και η ζωή του γενικότερα να είναι φουλ «ζωντανές» και σε διαρκή ροή. Η στασιμότητα, οι καθυστερήσεις, οι παύσεις, τα υπονοούμενα, οι αναβολές δεν είναι και η καλύτερή του.

Εάν είναι πιο γρήγορο το να φουσκώσει ή να τροποποιήσει κάπως την αλήθεια, μπορεί να πει ένα ανώδυνο ψέμα, απλώς και μόνο για να

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved