Αυτά τα 2 ζώδια είναι το... κόκκινο πανί σου!
Astrology

Αυτά τα 2 ζώδια είναι το... κόκκινο πανί σου!

Με το που θα τα γνωρίσεις θα σου δημιουργήσουν νεύρα

Με κάποια ζώδια δεν πρέπει να έχεις πολλά πάρε-δώσε γιατί... σου δημιουργούν αυτόματα εκνευρισμό. Με το που θα τα γνωρίσεις είναι σαν να σου κουνούν το κόκκινο πανί. Με το που θα τα γνωρίσεις θα σου δημιουργήσουν νεύρα και θα θέλεις να τα κοπανήσεις. Ας δούμε ποια ζώδια πρέπει να αποφύγεις:

ΚΡΙΟΣ

Μείνε μακριά από Καρκίνο και Αιγόκερω. Ο μεν Καρκίνος είναι πολύ μίζερος για σένα, τα παίρνει όλα κατάκαρδα και πληγώνεται και δεν θα τολμάς να του πεις μια κουβέντα και ο δε Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός, μετρημένος και… αγέλαστος. Δεν ταιριάζουν με τίποτα τα «χνώτα» σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεις Λέοντα και Υδροχόο καλύτερα άλλαξε δρόμο. Δεν είναι για σένα. Ο μεν Λέων είναι ψωνάρα και σνομπ για τα δικά σου δεδομένα και θες να τον χαστουκίσεις, ο δε Υδροχόος είναι στον κόσμο του και απόμακρος δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Εκπέμπετε σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο απέναντί σου (για τον Τοξότη λέμε) συνηθίζει να βλέπει το δάσος. Εσύ από την άλλη βλέπεις το δέντρο στην υπόθεση και εστιάζεις σε λεπτομέρειες, οπότε από συνεννόηση… μπουζούκι. Από την άλλη ο Ιχθύς ζει σε ένα ροζ συννεφάκι και όλη αυτή η φάση με τα παραμύθια και τα όνειρα κτλ, εσένα σε ξενερώνει και τον βρίσκεις ρηχό και αφελή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved