Ήσουν με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Σκέψου το καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία
Astrology

Ήσουν με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Σκέψου το καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία

Μπορεί να βγει, μπορεί και όχι

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη, κάποια στιγμή, αφότου χωρίσεις με έναν Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, να εμφανιστεί στο κατώφλι σου ή να σου στείλει ένα μήνυμα, ζητώντας σου να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.

Ανεξάρτητα από το αν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα, καλό θα ήταν να μην πεις αμέσως «ναι, δέχομαι», πριν διαβάσεις παρακάτω κάπως από ποιες συνθήκες ή για ποιο λόγο γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός άντρα του ζωδιακού, που ανήκει στα ζώδια της Γης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έφυγε ο Ταύρος, σημαίνει ότι του πήρε κάμποσο χρονικό διάστημα για να το αποφασίσει κι άπαξ και το έκανε δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Σε περίπτωση όμως που το κάνει, μην περιμένεις αναλύσεις και εξηγήσεις, αφού δεν το έχει με τα λόγια. Θα γίνει τύπου «έχω κολλήσει μαζί σου (τελεία)», «σ' αγαπάω (τελεία)». Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι «με έχει κάνει σκλάβο η μαγειρική σου» ή «έχεις κι εκείνο το εξοχικό στην Ανάβυσσο».

Συμπέρασμα: Θα ξαναράξει στην πολυθρόνα ή τον καναπέ, θα ξαναπάρει το τηλεκοντρόλ υπό τον έλεγχό του κι εσύ θα είσαι όλο νεύρα και θα θες να πας και να τον ταρακουνήσεις, φωνάζοντάς του «σεισμός, σεισμός».

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved