Οι διακοπές αναβάλλονται για αυτά τα ζώδια
Astrology

Οι διακοπές αναβάλλονται για αυτά τα ζώδια

Και μόνο που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν ένα σωρό τεστ για να ταξιδέψουν, τους είναι αρκετό να μην πάνε πουθενά!

Ήλιος, θάλασσα, ξεχνοιασιά, ηλιοθεραπεία, ύπνος μέχρι αργά, ξενύχτι, έρωτας, διασκέδαση, όλα αυτά συνθέτουν τις διακοπές μας, ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα είναι αλλιώς!

Κάποιοι έχουν προνόμια, άλλοι πρέπει να περάσουν πρώτα από διάφορα test μοριακά, Rapid κλπ για να καταφέρουν να πάνε σε ένα νησί ή σε ένα άλλο μέρος εκτός του νομού, που μένουν.

Τέσσερα ζώδια όμως είναι διατεθειμένα να μην πάνε πουθενά, αν δεν μπορούν να ταξιδέψουν οδικώς, με το αυτοκίνητό τους και να αναβάλλουν τις διακοπές τους, για να μην μπουν καν σε αυτή την κοπιαστική διαδικασία.

Ποια είναι αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Όχι αγάπη μου! Δεν είναι από εκείνους που θα σταθεί στην ουρά για να πάει να κάνει ένα τεστ, να πληρώσει 20 ή 60 ευρώ τη φορά, να το δηλώσει 48 ή 72 ώρες πριν αναχωρήσει, μόνο και μόνο για να πάει 5-10 μέρες κάπου να αράξει το πετσί του και να χαλαρώσει. Μια χαρά μένει και στο σπίτι του, με τα ωραία τα φαγητά του, τα δροσιστικά ποτά του, το air condition στο τέρμα και του χρόνου να είμαστε καλά! Άσε που δεν κινδυνεύει να κολλήσει και τίποτα... Θα... θυσιάσει το φετινό καλοκαίρι, για να απολαύσει το επόμενο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved