Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!
Astrology

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Γιατί λένε ψέματα τα ζώδια του νερού;

Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια του νερού στον τομέα της ειλικρίνειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θέλει να σε επιβαρύνει με τα συναισθήματά του

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, αυτοί που άγονται και φέρονται περισσότερο από τα συναισθήματά τους είναι οι Καρκίνοι. Πέραν της υδάτινης φύσης τους που τους προσδίδει ευαισθησία, κυβερνώνται και από την Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων. Ως εκ τούτου, είναι πολύ ευάλωτοι σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που νοιάζονται και αγαπούν.

Δεν αποτελεί έκπληξη, αν ένας Καρκίνος πει στον/στην σύντροφό του ότι όλα είναι καλά, ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved