Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν «έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα»;
Astrology

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν «έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα»;

Όταν τα ζώδια κολυμπούν στα μαγικά νερά του έρωτα!

Κάθε ερωτευμένος έχει κάποιες χαρακτηριστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές, τις οποίες όλοι λίγο-πολύ μπορούμε να διακρίνουμε. Βλέμμα απλανές, χαμόγελα χωρίς λόγο, συχνή αφηρημάδα και άλλα πολλά που φωνάζουν από μακριά ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά!

Όσον αφορά στα ζώδια, πέρα από τις συνήθεις αντιδράσεις, το καθένα έχει το δικό του τρόπο με τον οποίο εκφράζει και εκδηλώνει τον έρωτά του.

Διάβασε παρακάτω πώς θα διακρίνεις αμέσως ότι το κάθε ζώδιο έχει παρασυρθεί και κολυμπά στα μαγευτικά νερά ενός μεγάλου έρωτα:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της δράσης και της επιθυμίας. Τίποτα δεν είναι ήπιο όταν ο Κριός είναι ερωτευμένος.

Αγαπητέ Κριέ, αν νιώσεις ότι έχεις μια πρωτόγονη, παθιασμένη και παρορμητική διάθεση απέναντι σε ένα πρόσωπο και είσαι κυριολεκτικά πρόθυμος να πολεμήσεις μέχρι θανάτου για αυτό, μάλλον έχεις πέσει στα δίχτα του έρωτα! Η επιθετική σου στρατηγική μετατρέπεται σε πιο παιχνιδιάρικη και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να είσαι ευθύς και άμεσος στην έκφραση των συναισθημάτων σου ή να δηλώσεις το τι θέλεις να κάνεις στο… κρεβάτι μαζί με το αντικείμενο του πόθου σου. Ο έρωτας για έναν Κριό μοιάζει με πτώση σε γκρεμό, μπορεί να γίνει ενθουσιώδης και μάλιστα επικίνδυνα. Μπορεί ακόμα και να απαιτήσεις από το ταίρι σου να δεσμευθείτε σοβαρά, ακόμα και 3 βδομάδες μετά που γνωριστήκατε ή μπορεί να κάνεις σαν ένα κουτάβι που του δώσανε ένα καινούργιο κόκκαλο όταν βρίσκεσαι μαζί του. Όπως είπαμε, τίποτα δεν είναι ήρεμο και light μαζί σου. Α, και κάτι άλλο: Πολλοί Κριοί έχουν προφίλ σε διάφορα social media όπου αναζητούν ερωτικό παρτενέρ. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να διαγράψει όλα σου τα προφίλ, να ξέρεις ότι αναμφισβήτητα λιώνεις από έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved